TORJU ENNEN KUIN ON MYÖHÄISTÄ!

 

Rikkakoneet

- Rikkamestari ja sen lisävarusteet

   - faktaa liekityksestä

   - faktaa harauksesta

- Kress-traktoriharat

- Kress-rikkaäes

- MacTrac

Typpiympit
Ryömijä
Luomusiemenet Muut tuotteet & palvelut        Tietoa yrityksestä

 

Elomestari Oy
Koskitie 185
95520 Tornio

P. 040-581 8477

petri.leinonen<a> elomestari.fi

 

Kokoalaliekittimessä kaksi 160 mm leveää Reinert-poltinta työntää 900-asteiset palokaasut 100 cm leveän tuulisuojapellin alle. Kokoalaliekitin soveltuu parhaiten ennen taimettumista liekitykseen sekä sipulin ensimmäiseen liekitykseen istukkaiden ollessa pienellä "tapilla".

Riviliekittimessä on kaksi 16 cm leveää poltinta, kumpikin 20 cm  suojakotelossa. Suojakotelo pitää lämmön sivusuunnassa tiukasti kurissa ja riviliekittimellä voikin hyvin liekittää myös kasvirivien rivivälistä. Myös rivikohdan liekitys ennen taimettumista sujuu hyvin.

Hanhenjalkaharassa on kaksi harayksikköä, yhden rivin molemmille puolille. Monipuolinen säädettävyys, tukipyörä sekä terävä ja luistava haranterä takaavat tehokkaan työskentelyn.

   

Sormihara kiinnitetään hanhenjalkaharan kanssa samaan hararunkoon. Kumisormet toimivat tehokkaasti taimikasvatettujen vihannesten rivissä, taimien välissä.

Kasvinsuojeluruiskulla levität tehokkaasti biologiset torjuntavalmisteen, hoitoaineet ja preparaatit. Työleveys on 3,5 metriä, sähkökäyttöinen pumppu takaa tasaisen levitystuloksen.

Rikkamestari-hinnat alv.0%

euroja

Runko

588,00

Kokoalaliekitin (2/3 poltinta)

969,00/1089,00

Riviliekitin

969,00

Hanhenjalkaharapari

429,00

Heiluriharaterät (lisävar.ed.)

88,00

Lautashara(pari)

250,00

Sormihara täydellinen

662,00

     lisävarusteena hanhenj.haraan

285,00

Kylvökone sovitusosin

220,00

Kasvinsuojeluruisku

639,00

.

.

Esimerkkikokoonpano:

 

          runko

588,00

          riviliekitysvarustus

969,00

          kylvökone

220,00

          yhteensä

1787,00

          arvonlisäverollinen hinta

2180,14

 

RIKKAMESTARI

 

Rikkamestari-järjestelmä on suunniteltu 0.2-2 ha vihannesalojen rikkatorjuntaan. Rikkamestariin voidaan liittää liekittimet, harat, kylvökoneen ja kasvinsuojeluruiskun. Rikkamestarin peruskonsepti on kehitetty käytännön luomuvihannesviljelmillä.

 

Rikkamestari on portaattomasti säädettävissä erilaisille riviväleille ja pellon pintamuodoille. Samaan runkoon voidaan liittää vuorollaan kaikki työkoneet: Rikkamestari on eräänlainen järjestelmä"traktori".

 

Ergonomisesti muotoillun työntöosan ansiosta työskentely ei rasita käsiä eikä hartioita. Nostolaitteen avulla työkoneet saadaan käänteissä ja kuljetuksessa helposti nostettua maasta. Rikkamestari on luja, mutta kevyt laitteisto.

Kaikki Rikkamestari-laitteet ovat sähkösinkittyjä, maalatut osat polttomaalattu. Rikkamestari kestää pitkään!

Kiekkoharaa voi käyttää monella tavalla: suojaamaan viljelykasvia hanhenjalkaharan "roiskeilta", tarkkaan rivin lähellä tehtävään haraukseen tai multaukseen. Erittäin kevytkäyttöinen ja tarkka!

Kylvökone liikkuu Rikkamestari-rungossa tasaisesti ja tarkasti. Earthway-koneen mukana tulee valmiina 11 erilaista kylvökiekkoa, joista löytyy sopiva lähes joka tarpeeseen.